En tur til Sæby

Så simpelt kan det være!

Indeholder reklamelinks – apuls.dk

Jeg har fået en åbenbaring, om hvor nemt det kan være at lave lækre pandekager! Fra www.apuls.dk har jeg modtaget et mix til proteinpandekager, Proteinella og Zero Topping Salted Caramel. Alt efter hvor mange pandekager du vil have, så tager du pandekage-mixet, kommer det i en shaker tilføjer vand og shaker det – derefter er det klar til at blive smidt på panden. På 10 minutter kan man simpelthen lave lækre pandekager! Proteinella og topping af saltet caramel er bare en ekstra bonus, som gør det lidt mere lækkert. Jeg er kæmpe fan!

Ved min første bestilling fra apuls.dk, bestilt jeg en shaker og modtag en anden model end den jeg havde bestilt. Jeg sendte kundeservice en mail og fik et svar inden for 5 minutter – dagen efter modtog jeg den rigtige model jeg havde bestil. Så stor applaus til de søde og dygtige medarbejdere hos www.apuls.dk!

Min varmeste anbefaling! På deres hjemmeside kan man få alt fra træningsudstyr, kosttilskud, pulsure, og meget meget mere. De har gratis fragt ved køb over 399,-, prisgaranti og 365 dages returret.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur til Sæby