FOOD STYLING EVENT

En tur til Sæby

Jacobsens Fiskerestaurant og RUMklang indretning


 

For et par uger siden var jeg på en lille tur til Sæby, for at spise frokost på Jacobsens Fiskerestaurant. Jeg har i flere år hørt meget godt om restauranten og fik endelig arrangeret en tur derop. Det var over al forventning! Jeg elsker fisk og skaldyr, og der var det største udvalg af diverse retter. Normalt spiser jeg ikke så meget fisk i min hverdag, både fordi det er ret dyrt og fordi jeg virkelig er elendig til at lave mad. Prisen på frokost buffet er kun 149,- og 75,- for børn under 10 år – og hvis man er til fisk og skaldyr, så er der helt sikkert noget for enhver smag! Så hvis du er bosiddende i Nordjylland og gerne vil prøve noget nyt, så vil jeg varmt anbefale Jacobsens Fiskerestaurant!

Lige ved siden af restaurenten ligger den fineste lille indretningsbutik, RUMklang. Der er både tøj, smykker, alt muligt forskelligt fint interiør og en hyggelig lille cafe! Jeg kunne gå på opdagelser derind i flere time og købe mig fattig i diverse ting. Restauranten og RUMklang ligger på havnen i Sæby, hvor man klart skulle gå en tur ned af molen, hvis man alligevel er der.

Alt i alt er det helt klar et besøg værd, om man vil spise fisk, blive inspireret til indretning af hjemmet eller drikke en kop kaffe på en gåtur langs havnen!

 

1 Kommentar

  • This blog was… how do you say it? Relevant!!
    Finally I have found something which helped me.
    Kudos!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOOD STYLING EVENT