Mosaikbord

IVER DENMARK X EMMA MARTINE

 

Jeg har været så heldig at modtage de fineste ure fra IVER Denmark, som lige har lanceret deres nye kollektion til kvinder, ”The Queen Collection”.

Urene er så elegante og meget simple i udtrykket, hvilket jeg er er helt vild med. De er meget minimalistiske i designet, men rummer alligevel en masse fine detaljer og går til alle outfits. Urene er designet i Danmark og er af Schweizisk kvalitet. Iver Denmark har designet tre forskellige ure, et med numre, et med streger og et med prikker og dertil kan man vælge mellem tre forskellige remme.

Urremmen er super nem at tage af og sætte på igen – kun ved brug af hænderne, da den er designet med en lille ”spring-bar”. Det at man nemt og hurtigt kan skifte remmen, er med til at give den unikke mulighed for at ændre udtrykket på uret super nemt.

Læderremmene er håndlavede og i rigtig god kvalitet, samtidig med at er der ikke brugt nogle kemikalier til at rense læderet under processen. Lige nu har du muligheden for at få indgraveret dine initialer i remmen, ved at bruge koden “EmmaM”

Ved at købe et ur fra IVER Denmark er du samtidig med til at plante et træ i regnskoven i Brasilien. For hvert ur der bliver solgt, bliver der plantet et træ i samarbejde med organisationen OneTreePlanted.

IVER Denmark har også lavet en kollektion til herrerne, ”Viking Collection”, hvor de har lavet tre forskellige ure, Gorm Den Gamle, Harald Blåtand og Svend Tveskæg – en perfekt gave ide til jul eller på din egen ønskeseddel.

Hvis du har forelsket dig i et af urene fra “The Queen Collection”, så er det med at slå til, for lige nu har du muligheden for at forudbestille et af de tre smukke ure til kun 895 kr. (normalpris 1795 kr.). Samtidig kan du som tidligere nævnt få indgraveret dine eller den der modtager urets initialer i remmen, ved at bruge koden “EmmaM” og skrive initialerne i check-out i kommentarfeltet!

 

Indlægget er sponsoreret af IVER Denmark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mosaikbord